Home » Referenssit » 2017

Tutustu aikaisempiin kohteisiimme.

Oulun Uusi Seurahuoneen peltikaton maalaus toteutettiin kahdessa osassa. Ensin maalattiin syyskesällä sisäpihan puoleinen lape ja sitten keväällä maalattiin kohde loppuun. Tämä on esimerkki yrityksemme joustavasta urakoinnista. Kohteessa pohjatöinä oli vanhan maalin poisto, pesu ja pohjamaalaus. Parhaan lopputuloksen saamiseksi pintamaalaus tehtiin kahteen kertaan pensseleillä maalaten. Urakan päätteeksi maalikalvon paksuus tarkastettiin, jotta se olisi riittävän paksu joka kohdassa.

1900-luvun alkupuolen kaunis talo sai uuden ilmeen peltikaton ja ulkoverhouksen huoltomaalauksessa. Ennen maalausta pohjatyöt tehtiin todella hyvin kuten kuvista näkee. Katto maalattiin Eskaro RK-peltikattomaalilla ja ulkoverhous Eskaro Rustholli petrooliöljymaalilla. Maalaukset suoritettiin perinteisesti pensseleillä. Kohde sijaitsee Oulussa.

Rintamamiestalo Oulussa sai uuden kauniimman maalipinnan huoltomaalauksen yhteydessä. Ulkomaalaus suoritettiin Eskari Kantri- maalilla.

Talo ja talli huoltomaalattiin alkuperäisellä sävylla ja Eskaro Kantri- ulkomaalilla.  Pohjatöinä on irtoilevan maalin poisto ja maalipesu. Lopputulos on silmiä hivelevän kaunis. Tälläinen maalipinta kestää aikaa ja lisää asumismukavuutta huomattavasti. Maalaus kohde sijaitsee Oulussa.

Kesämökki Hailuodossa huoltomaalattiin alkuperäisellä sävylla ja Eskaro Kantri- ulkomaalilla. Kuvista näkee muutoksen selvästi.