Home » Tarina

Tervetuloa tutustumaan Varmavärin värikkääseen tarinaan!

Varmaväri yrityksenä sai alkunsa vuonna 2013 serkkupoikien yhteisen ideoinnin seurauksena. Nuoret miehet tarvitsivat jatkuvaa kesätyötä opiskeluiden oheen ja oman yrityksen perustaminen tuntui järkevältä ajatukselta.
Aikaisemmin olimme maalanneet oppipoikina muutamia yksittäisiä kohteita. Oppirahat oli maksettu ja tuli aika kokeilla rohkeasti omien siipien kantavuutta.

Päätöstä ei ole tarvinnut katua. Työt on tehty aina rehellisesti kaikkensa antaen ja asiakkaan toiveet huomioiden, mistä johtuen hyvää mieltä on riittänyt niin tekijälle kuin asiakkaalle.

Aappo maalaamassa peltikattoa Haukiputaalla.

Vuosien saatossa on tehtyjen kohteiden määrä kivunnut siihen pisteeseen, että vuonna 2020 täyttyy luku 100. Se on hieno merkkipaalu pienelle yritykselle!

Työntekijöiden määrä on kasvanut muutamilla nuorilla ja ahkerilla maalareilla, mutta Varmaväri on pysynyt edelleen pienenä ja joustavana maalausyrityksenä.

Parasta Varmavärissä on työntekijöiden loistava yhteishenki, joka siivittää kaikista työpäivistä omanlaisensa elämyksen. Huumoria viljellään, mutta työt tehdään aina viimeisen päälle huolellisesti.

Hyvästä yhteishengestä ja mahtavasta asiakaskunnasta johtuen on Varmavärin tarina jatkunut vuodesta 2013 ja tulee toivottavasti jatkumaan. Useamman kesän sykähdyttävin hetki on ollut maalaukset päättävä talkookohde Sotainvalidille/Sotaveteraanille. Tämän kohteen jälkeen voi pukata maalauskärryn hyvillä mielin talviteloille odottamaan seuraavaa kevättä ja siirtyä muistelemaan menneen kesän kohokohtia maalausporukan kesken.

Sotaveteraanin talon maalaustalkoista vuodelta 2021

Varmavärin yritysmuoto on tmi, jonka toimitusjohtaja on Arttu Hartikka. Markkinointipäällikön virkaa hoitaa serkkupoika Aappo Räihä. Pensselinjälkensä Varmavärin historiaan ovat vuosien saatossa jättäneet 10 taitavakätistä maalaria. Kokoonpano vaihtelee kesäisin, mutta aina on liikkeellä vähintään yksi hartiavoimin töitä tekevä maalauspartio. 

Vuodelle 2022 yrityksen painopiste on siirtynyt Oulusta etelämmäksi Ylivieskan talousalueelle. Ottakaa rohkeasti yhteyttä tältäkin seudulta.